Om Safestep

Safestep er en del av GRP Anti-Slip Sweden AB. Selskapet er basert i Uppsala. Selskapets postadresse er Ekeby Bruk 6L, 752 63 med organisasjonsnummer 556866-7603.

Hvis du vil komme i kontakt med oss, kan du sende en e-post til info@safestep.se med saken din og kontaktinformasjon, så hører du fra oss innen kort tid.

Bestilling

Når du har fullført bestillingen, sendes en ordrebekreftelse til din e-postadresse. I bekreftelsen finner du all informasjon om produkter, pris, fakturering- og leveringsadresse.

Hvis det er noen feil i ordrebekreftelsen, kan du kontakte oss umiddelbart via e-post til info@safestep.se

Levering

Leveringstiden varierer mellom 2-10 virkedager. Vi samler alle bestillinger ukentlig, og sender alle ordrer samtidig hver mandag – du kan følge nedtellingen på startsiden. Dette betyr at leveringstiden vil variere, avhengig av når du la inn bestillingen.

Vi har valgt å håndtere ordrer på denne måten delvis for å redusere utslippene som hver enkelt frakt bidrar med, og dels for å holde nede frakt- og administrasjonskostnadene slik at du som kunde kan få en best mulig pris.

Hvis forsinkelser i levering skulle oppstå (uten at vi gir beskjed om lengre leveringstid), vennligst kontakt oss på e-postadresse: info@safestep.se.

Ved retur av ikke-hentede ordrer belastes et administrasjonsgebyr på SEK 300,00.

Priser

Alle priser i butikken er oppgitt i NOK.

Vi forbeholder oss retten til prisendringer forårsaket av leverandørprisendringer, feiltrykk i prislisten og feil i priser på grunn av feil informasjon og forbeholder oss retten til å justere prisen.

Returrett

Du må kunngjøre at du angrer. Meldingen skal sendes til oss info@safestep.se. I meldingen må navn, adresse, e-postadresse, ordrenummer og varene returen gjelder være tydelige.

Du bør returnere produktene til oss umiddelbart og senest innen det lovbestemte 14 dager etter avbestillingsvarsel.

Du er ansvarlig for returfrakt, levering og tilstand av produktene ved retur, produktene bør derfor sendes godt pakket og i originalemballasje.

På refusjonsbeløpet forbeholder vi oss retten til å trekke en sum som tilsvarer verdiforringelsen sammenlignet med den opprinnelige verdien av produktet for brukt eller skadet produkt.

Unntak fra angreretten ved bestilling av et produsert produkt / tilpasset vare. I henhold til Lag (2005: 59) om avstandskontrakter og avtaler utenfor forretningslokaler som inneholder en rekke bestemmelser som begrenser retten til å utøve angreretten. Safestep ønsker å varsle kunder om at angreretten ikke gjelder hvis avtalen gjelder: «et produkt som skal produseres eller endres vesentlig i henhold til kundens spesifikke ønsker eller som ellers vil ha et klart personlig preg». Eksempler er de produktene som er dimensjonalt bestilt. Når kunden inngår avtale med Safestep ved bestilling, samtykker kunden i at Safestep vil starte oppfyllelsen av ordren. Dette betyr at kunden ikke har noen angrerett for produserte varer / spesialbestilte varer fra det tidspunktet produktet eller produktene startet produksjonen.