Om oss i Safestep

Vi i Safestep ønsker å forebygge ulykker med smarte, langvarige og innovative produkter.

Pålitelige partnere og kunder

Vår visjon

Safestep ble grunnlagt i 2011 i Uppsala, Sverige, og er et utadrettet, fremtidsrettet og innovativt selskap.


Grunnideen for oss i Safestep har alltid vært antiskli-, tilgjengelighets- og gulvsikkerhetsprodukter av høyeste kvalitet. Skli- og snubleulykker er den største enkeltårsaken til sykefravær på arbeidsplassen hvert år, og den trenden skal vi prøve å snu.

 

Vi i Safestep ønsker å forebygge disse ulykkene med smarte, langvarige og innovative produkter. I dag er vi det eneste selskapet i Sverige og Norge med et komplett utvalg av anti-skli og tilgjengelighetsprodukter, og etter å ha jobbet med dette i snart 10 år har vi kunnskap og erfaring på ekspertnivå.Vi hjelper mer enn gjerne til du med konsultasjon angående anti-skli, tilgjengelighet og gulvsikkerhet i hele Sverige og deler av Europa, velkommen til oss på Safestep!

Våre verdier

Vi i Safestep bryr oss om helse og miljø, og ser det som en selvfølge å tilstrebe et mer bærekraftig arbeidsmiljø og et mer bærekraftig produktspekter. Vi gjennomgår kontinuerlig produktutvalget vårt, og er ikke sene med å endre og forbedre dette. Vi prioriterer produkter av høy kvalitet fremfor produkter til billigste pris, slik at vi kan tilby våre kunder antiskliløsninger og tilgjengelighetsprodukter som varer lenge.

 

Vi velger våre leverandører med omhu, og samarbeider kun med leverandører som jobber aktivt for å redusere produksjonsutslipp, og som ser på avfalls- og kildehåndtering som en viktig del av sitt arbeid. Alle våre leverandører har sin produksjon innenfor Europa, noe som gir kortere fraktavstand og raskere leveringstid enn om de produserte varene sine utenfor Europa. Vi har ofte de mindre, ikke skreddersydde varene på lager. På denne måten kan vi bestille større partier med produkter om gangen, og dermed redusere fraktutslipp.

 

Vi sørger også for å samle arbeidsplasser etter geografisk plassering, slik at vi kan utføre flest mulig jobber i løpet av en og samme reise, og dermed redusere utslippene som arbeidsreisene våre medfører.

 

Ønsker du å lese vår bedriftspolicy om hvordan vi jobber og behandler hverandre i bedriften, finner du den her.

[instagram-feed feed=3]